Tid:        Onsdage kl. 10.00-11.00

Start:     7. juni 2017

Antal gange:     3

Babysalmesang sæsonstart onsdag d. 7. juni 2017

Babysalmesang er for 0-1 årige og deres mor/far. Vi synger morgen- og aftensange, fagte- og dansesange, ler og leger.

Det hele foregår i det smukke kirkerum hver onsdag kl. 10.00.

Vi starter onsdag den 7. juni, 14. juni, 21. juni. Alle dage kl. 10.00 i Korskirken.

Babysalmesangen ledes af organist Lisbeth Bomose.

Det er gratis at deltage!

Babysalmesang – at synge for- og med sit barn.

Der kræves ingen særlige forudsætninger.

Det er derfor ikke vigtigt, om man ”kan synge”.

Hvad er babysalmesang?

Vi synger salmer, danser til dem, laver fagter til dem, blandet med andre sange og sanglege. Babysalmesang består af mange gentagelser, med små variationer. Det er af stor betydning, fordi det lille barn genkender sangene fra gang til gang og efterhånden selv prøver kræfter med lyde.

Fostrets hørelse er udviklet omkring 20. uge, og vi ved, at barnet husker den musik, det hører i de første år af sit liv. De melodier, som ”synges ind med modermælken” vil barnet derfor forbinde med noget trygt og godt. Særligt har det øre for sprøde, lyse toner, og det er væsentligt at være kvalitetsbevidst m.h.t. hvad et lille barn udsættes/præsenteres for af lydindtryk.

Babysalmesang danner grundlag for et livslangt forhold til musik og tekster. Salmebogen rummer tekster og melodier ”med gods i”, som man sagtens kan synge for og med sit barn. I begyndelsen er ordene i sangene udenfor barnets forståelsesverden, men efterhånden får ordene i salmen/sangen større og større betydning og bliver til indre billeder.

Salmebogen rummer tekster, som er gode at ”have med sig” i livet, hvad enten de er udtryk for glæde, sorg eller noget helt tredje. De kan belyse nogle af livets store spørgsmål og danne grundlag for gode fortællinger og samtaler. Gennem sangen smelter den kristne grundfortælling sammen med melodierne.

Vores organist Lisbeth Bomose har arbejdet med babysalmesang siden 2004. .

Ingen begivenheder fundet.